Tiedotteet

✫°*’´✿`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆ ◕✿

SELKÄLIITON TIEDOITE!

Jäsenille:

Muistutuslaskut vuodelle 2021 on lähetetty. Suurin osa laskuista on toimitettu jäsenille sähköisesti. Tarkkaile siis sähköpostilaatikkoasi, tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio. Käyttäkää aina viitenumeroa laskua maksaessanne. Postitse toimitettavien laskujen arvioidaan olevan perillä (vastaanottajilla) viikolla 12 tai 13.


Jäsenille:
Jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai haluat lopettaa jäsenyytesi, täytäthän lomakkeen nettisivuillamme: https://selkakanava.fi/lomake/yhteystietojen-muutos.

Hyvää alkanutta kevättä!

Ystävällisin terveisin

Selkäliitto

✫°*’´✿`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆ ◕✿

HUOM! TIEDOITE KORONAN VAIKUTUKSESTA LIIKUNTARYHMISSÄMME !

​Kaikkien sisäliikuntapaikkojen käyttäjien tulee noudattaa valtioneuvoston ja terveysviranomaisten voimassa olevia määräyksiä ja linjauksia sekä kaupungin liikuntapaikoilla annettavia ohjeita mm. turvaväleihin, omaan terveydentilaansa ja hygieniaan liittyen. Ohjeita ovat esim.
– turvaväli muihin 1-2 m mahdollisuuksien mukaan
– sairaana/flunssassa liikuntapaikalle ei saa tulla, henkilökunta voi pyytää sairaalta vaikuttavaa henkilöä poistumaan tiloista
– käsihuuhdetta käytetään sisätilaan tultaessa (tai pestään kädet saippualla)
– kädet pestään aina aivastamisen tai yskimisen jälkeen tai käsien likaantuessa (tai käytetään käsihuuhdetta, ellei pesu ole mahdollinen)
– kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperipyyhkeisiin
– aivastamisen / yskimisen yhteydessä suojataan suu kyynärtaipeella tai kertakäyttönenäliinalla, joka heitetään pois
– maskia voi halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet

– radalla saa olla SUH:in ohjeistuksen mukaan 6 hlöä. ( tämä muuttuu varmasti syksyn aikana, seurataan tilannetta)


Jotta syksyllä kaikkien olisi turvallista osallistua eri toimintoihin, tulee salivuoroja saaneiden ryhmien noudattaa seuraavia toimintaohjeita:
–       sairaana tai flunssaisena ei saa päästää ketään osallistumaan harjoituksiin. Ei myöskään, mikäli on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
–       kädet tulee pestä saippualla aina ennen harjoitusten alkua ja harjoitusten jälkeen. Yhteiskäytössä oleviin välineisiin kosketaan vain puhtain käsin.
–       kädet kuivataan paperipyyhkeisiin
–       mahdollisuuksien mukaan tulee tarpeettomia fyysisiä kontakteja välttää.
–       aivastamisen/yskimisen jälkeen pestään / desinfioidaan kädet
Kaupungin puhtaanapitopalvelujen vastuulla on hoitaa wc-tiloihin saippuat ja paperipyyhkeet. Käsidesit ovat käyttäjien vastuulla. Mikäli käytössänne on esim. jumppamattoja, niin osallistujille olisi hyvä antaa mahdollisuus käyttämänsä välineen puhdistukselle ennen käyttöä.
Mikäli jossain ryhmässä todetaan koronavirustartunta, tartuntaketjujen selvitystyö kuuluu  terveydenhuollon viranomaisille.  

`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆ ◕✿

HUOM!  SALONJOKILAAKSON ILMOITUS vain joka kuukauden ensimmäisessä numerossa, LEIKKAATHAN ILMOITUKSEMME ITSELLESI muistuttamaan tapahtumistamme.

SITOVAILMOITTAUTUMINEN maksullisiin matkoihin, retkiin ym. tapahtumiin

Mikäli olet ilmoittautunut maksulliseen sitovaan tapahtumaan olet velvollinen maksamaan osuutesi mikäli jostakin syystä peruutat varauksesi myöhemmin.

✫°*’´✿`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆ ◕✿

✫°*’´✿`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close