MATKAT

TIEDOITE MATKOJEN TAI TAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISESTA!

✿✿Muistathan aina ennen sitovan ilmoittautumisen maksamista tarkistaa paikkatilanteen KOTISIVUILTA! Ei ole itsestäänselvyys, että paikkoja on jäljellä vaikka viimeinen ilmoittautumispäivä on tulevaa aikaa! Jos olet esim. aamulla katsonut tilanteen niin se ei välttämättä pidä paikkaansa maksaessasi esim. tunnin päästä jne…..tilanne elää!

KUN ILMOITUKSESSA NÄKYY ETTEI PAIKKOJA ENÄÄ OLE NIIN SE TILANNE PITÄÄ EIKÄ LISÄPAIKKOJA OLE SAATAVILLA!

Pelkästään linja-autokyytiä ei varata, myös ruokapaikat, tutustumispaikat ym. kohteet ja kaikkiin näihin on ilmoitettava osallistujamäärä jo varausta tehdessämme. Yhdistyksessä emme ole ammattilaisia, olemme vapaaehtoistoimijoita eikä meidän tarvitse emmekä voi lähteä siihen, että yksittäisiä lisäpaikkoja tilaillaan kaikista tahoista jne. tilanteen mukaan.

Kun ilmoittautumisaikamme on päättynyt lopullinen vahvistus KAIKKIIN paikkoihin on tehty eikä sitä lähdetä enää muuttamaan!

ღ °*’´✿`’*°☆ღ °*’´✿`’*°☆

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

✴HUOM! TUETTUJEN LOMIEN HAKEMINEN

Emme voi hakea tuettua lomaa ryhmälle ennen vuotta 2026….järjestäjien hakuehdot muuttuneet niin yhdistysten kuin hakijoidenkin osalta!

Hakemus hylätään yksilön osalta jos on ollut lomalla 3 krt viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Yhdistyksen osalta ehto ei täyty ennen kuin edellisestä lomasta on kulunut viisi vuotta.

Siis…jatkossa ei enää isoja ryhmiä voida järjestää samassa laajuudessa kuin tähän asti. Aika näyttää aikanaan mikä tilanteemme on.

✴╭•⊰✿ღღ¸╭•⊰✿¸.•*ღ ღ¸╭•⊰✿¸.•* ღ¸╭•⊰✿¸.•*ღ ღ¸╭

KESÄTEATTERI -RETKI SAMPPALINNAAN

🎈🎈HUOM! ILMOITTAUTUMISAIKA PÄÄTTYNYT🎈🎈

ENNAKKONÄYTÖS 9 TO 5 – HOMMAT HOITUU! Samppalinnan Kesäteatteri Lauantai 17.06.2023 klo 14:00

Lähtö Farmoksen tontilta klo 12.15 ja paluumatka alkaa esityksen päätyttyä eli Salossa takasin noin klo 18.00

KANTAESITYS DOLLY PARTONIN MUSIKAALISTA 9 TO 5 – HOMMAT HOITUU! Hillitön ja vauhdikas 80-luvun alkuun sijoittuva musikaali 9 to 5 – hommat hoituu! kertoo tarinan kolmen erilaisen naisen yllättävästä ystävyydestä ja siitä, miten lopulta kaikki on heille mahdollista – jopa konservatiivisessa, miesten hallitsemassa bisnesmaailmassa! Tämä musikaali näyttää miten hommat hoituu, kun naiset ottavat ohjat käsiinsä – huumoria, vauhtia ja vaarallisia tilanteita unohtamatta!

Vuonna 2009 Broadwaylla ensi-iltansa saanut musikaali nähdään nyt Suomessa ensimmäistä kertaa – ja tietysti kantaesityksistään tunnetussa Samppalinnassa!

musikaalikomedian tähtinä loistavat musikaalidebyyttinsä tekevä komedian moniottelija, monissa liemissä keitetty hurmaava multitalentti Niina Lahtinen , Tampereen Työväen Teatterin ja Helsingin Kaupunginteatterin isoista musikaalirooleistaan tuttu, valloittava Pihla Pohjolainen sekä lukuisista musikaali- ja äänirooleistaan tuttu, karismaattinen taituri Heljä Heikkinen!

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

✴

YÖN YLI SOKKOMATKA 19. – 20.6.2023 peruutettu ja siirretty kesäkuulta vähäisen osallistujamäärän vuoksi ja toteutetaan paremmalla onnella

elokuun 2023 alkupuolella.

TARKEMPIA TIETOJA LÄHIPÄIVINÄ…….heti uusien varauksien selvittyä. Matka toteutetaan samalla sisällöllä kuin kesäkuun matkakin oli tarkoitus toteuttaa ja samalla nauttia kesän kauneudesta…elokuussakin on vielä kesää jäljellä!

ღ °*’´✿`’*°☆ღ °*’´✿`’*°☆

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

꧁꧂꧁꧂꧁꧂

✫°*’´✿`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆

ღ════════════•*¨*•.¸¸ღƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒღ¸¸.•*¨*•═══════════ღ  

`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆ ◕✿Jaa:

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close