MATKAT

TIEDOITE MATKOJEN TAI TAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISESTA!

✿✿Muistathan aina ennen sitovan ilmoittautumisen maksamista tarkistaa paikkatilanteen KOTISIVUILTA! Ei ole itsestäänselvyys, että paikkoja on jäljellä vaikka viimeinen ilmoittautumispäivä on tulevaa aikaa! Jos olet esim. aamulla katsonut tilanteen niin se ei välttämättä pidä paikkaansa maksaessasi esim. tunnin päästä jne…..tilanne elää!

KUN ILMOITUKSESSA NÄKYY ETTEI PAIKKOJA ENÄÄ OLE NIIN SE TILANNE PITÄÄ EIKÄ LISÄPAIKKOJA OLE SAATAVILLA!

Pelkästään linja-autokyytiä ei varata, myös ruokapaikat, tutustumispaikat ym. kohteet ja kaikkiin näihin on ilmoitettava osallistujamäärä jo varausta tehdessämme. Yhdistyksessä emme ole ammattilaisia, olemme vapaaehtoistoimijoita eikä meidän tarvitse emmekä voi lähteä siihen, että yksittäisiä lisäpaikkoja tilaillaan kaikista tahoista jne. tilanteen mukaan.

Kun ilmoittautumisaikamme on päättynyt lopullinen vahvistus KAIKKIIN paikkoihin on tehty eikä sitä lähdetä enää muuttamaan!

ღ °*’´✿`’*°☆ღ °*’´✿`’*°☆

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

✴HUOM! TUETTUJEN LOMIEN HAKEMINEN

Emme voi hakea tuettua lomaa ryhmälle ennen vuotta 2026….järjestäjien hakuehdot muuttuneet niin yhdistysten kuin hakijoidenkin osalta!

Hakemus hylätään yksilön osalta jos on ollut lomalla 3 krt viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Yhdistyksen osalta ehto ei täyty ennen kuin edellisestä lomasta on kulunut viisi vuotta.

Siis…jatkossa ei enää isoja ryhmiä voida järjestää samassa laajuudessa kuin tähän asti. Aika näyttää aikanaan mikä tilanteemme on.

✴╭•⊰✿ღღ¸╭•⊰✿¸.•*ღ ღ¸╭•⊰✿¸.•* ღ¸╭•⊰✿¸.•*ღ ღ¸╭

KESÄTEATTERI -RETKI SAMPPALINNAAN

ENNAKKONÄYTÖS 9 TO 5 – HOMMAT HOITUU! Samppalinnan Kesäteatteri Lauantai 17.06.2023 klo 14:00

Lähtö Farmoksen tontilta klo 12.15 ja paluumatka alkaa esityksen päätyttyä eli Salossa takasin noin klo 18.00

SITOVAILMOITTAUTUMINEN 26.4.23 mennessä maksamalla 60 eur (sis. matkat, lippu + kahvi ja pulla) viim. 26.4.23 käyttäen viitettä 23016

Huom! Max 30 henkilöä….. 🎈🎈 8 lippua JÄLJELLÄ 🎈🎈/ 6.3.23 TILANNE

KANTAESITYS DOLLY PARTONIN MUSIKAALISTA 9 TO 5 – HOMMAT HOITUU! Hillitön ja vauhdikas 80-luvun alkuun sijoittuva musikaali 9 to 5 – hommat hoituu! kertoo tarinan kolmen erilaisen naisen yllättävästä ystävyydestä ja siitä, miten lopulta kaikki on heille mahdollista – jopa konservatiivisessa, miesten hallitsemassa bisnesmaailmassa! Tämä musikaali näyttää miten hommat hoituu, kun naiset ottavat ohjat käsiinsä – huumoria, vauhtia ja vaarallisia tilanteita unohtamatta!

Vuonna 2009 Broadwaylla ensi-iltansa saanut musikaali nähdään nyt Suomessa ensimmäistä kertaa – ja tietysti kantaesityksistään tunnetussa Samppalinnassa!

musikaalikomedian tähtinä loistavat musikaalidebyyttinsä tekevä komedian moniottelija, monissa liemissä keitetty hurmaava multitalentti Niina Lahtinen , Tampereen Työväen Teatterin ja Helsingin Kaupunginteatterin isoista musikaalirooleistaan tuttu, valloittava Pihla Pohjolainen sekä lukuisista musikaali- ja äänirooleistaan tuttu, karismaattinen taituri Heljä Heikkinen!

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

✴

YÖN YLI SOKKOMATKA 19. – 20.6.2023 Jani Launokorven bussilla

HUOM! max 26 osallistujaa….lisäpaikkoja ei mahdollista saada

Hmmmm…. minneköhän nyt mennään ja mitä tehdään? No eihän sitä vielä tiedä! ! Mahtaakohan kuljettajakaan tietää? Tuskin! Toivottavasti sentään matkanjohtaja tietää! Vai tietääköhän hänkään, ainakaan vielä? No huh!

LÄHTÖ SALOSTA Farmoksen tontilta klo 8.30 ja paluu samaan paikkaan seuraavana päivänä noin klo 21.30

10 -vuotisen sokkohistoriamme ensimmäinen 2 vrk sokkomatka sisältäen matkat tutun kuljettajan kera + aamukahvit + lounas lähtöpäivänä + hotelliyöpyminen aamiaisella 2 henk.huoneissa / henk. ( lisämaksu mahd. 1 hlisä 50 eur) + opas + kohteet + lounas kotiintulopäivänä ja mukavaa tunnelmaa extrana kumpanakin päivänä!

OMAA AIKA kumpanakin päivänä tutustua ”hyppyyn tuntemattomaan”

HUOM! Ei paljon kävelyä, bussi pääsee lähelle kohteitamme, ei myöskään pitkiä ajoaikoja ilman pysähdyksiä.

Lopullinen hinta määräytyy lähtijämäärän mukaan, arvio noin 180 – 250 eur/henkilö.

ILMOITTAUDU TEKSTIVIESTILLÄ SITOVASTI 045 279 2721/ Anne , maksu vasta osallistujamäärän vahvistuttua viimeistään 30.4.23 mennessä jonka jälkeen saat vahvistuksen hinnasta tekstarilla.

ღ °*’´✿`’*°☆ღ °*’´✿`’*°☆

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

꧁꧂꧁꧂꧁꧂

✫°*’´✿`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆

ღ════════════•*¨*•.¸¸ღƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒღ¸¸.•*¨*•═══════════ღ  

`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆ ✫°*’´✿`’*°☆ ◕✿Jaa:

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close